Innovatieve techbedrijven gezocht: Power2Heat Challenge EIES 2021

Heb jij de oplossing om industriële restwarmte in de chemie efficiënt in te zetten? Dan zien we jou graag als pitcher tijdens de European Industry & Energy Summit (EIES) op 8 december! Tijdens ons side-event brengen we industrieel vraag- en aanbod samen.


Praktijkcase over de toepassing van restwarmte ingebracht door Ducor


Ductor is op zoek naar het efficiënter inzetten van hun restwarmte om zo een verduurzamingsslag te maken. Lees het complete vraagstuk met technische specificaties hier. Wij zijn op zoek naar innovatie techleveranciers die hier een oplossing voor hebben. Zij krijgen de kans om deze oplossing te pitchen tijdens ons matchmaking event op 8 december.

Wat kun je verwachten als pitcher

  • Je krijgt de kans om een netwerk op te bouwen met potentiële partners.
  • Je krijgt de kans om zich te positioneren als expert op het gebied van Power2heat.
  • Je ontvangt gratis publiciteit via de kanalen van EIES en het Fieldlab Industrial Electrification.
  • Het Fieldlab Industrial Electrification verleent ondersteuning voor verkrijgen van funding voor het realiseren van dit project.

Succesvolle eerste editie met veel interactie en nieuwe connecties


Het eerste matchmaking event dat wij organiseerde op 12 oktober tijdens de Industrial Heat & Power beurs zorgde voor beduidend meer matches dan verwacht. Shell Moerdijk presenteerde een praktijkcasus over het efficiënt gebruik maken van restwarmte. Diverse techbedrijven gaven pitches waarin zij vol enthousiasme hun technologische oplossingen schetsten. Zowel de casus als de pitches werden door het publiek goed ontvangen; er waren veel inhoudelijke vragen en kritische opmerkingen, waar weer goede gesprekken uit voort kwamen. Wil je hier meer over lezen en de presentaties bekijken? Ga dan naar onze website.


Wat verwachten wij van jou?

  • Je stelt intern een team samen van experts voor de omschrijving van de oplossing en de presentatie tijdens het event om 11:30.
  • Deze presentatie wordt uiterlijk 26 november gedeeld met het Fieldlab Industrial Electrification.
  • Je geeft de garantie om ten minste één verdiepend gesprek te houden met de casehouder.
  • FLIE zal bij een goede match diensten leveren, zoals: business development, funding, marktingcommunicatie.

Programma 8 december

11:00 – Welkom en introductie Fieldlab Industrial Electrification

11:15 – Introductie case Ducor

11:30 – Start pitches innovatieve techbedrijven
12: 00 – Presentatie trends elektrificatie

12:15 – Ontknoping case Ducor keuze oplossing

13:00 – Afsluiting FLIE

Zien we je op 8 december?


Benut jij deze kans om jouw technologie te pitchen tijdens ons matchmaking event? Als pitcher krijg je gratis toegang tot de EIES beurs op 8 december. Heb je interesse om mee te doen aan ons event als pitcher? Reageer dan uiterlijk 19 november op deze e-mail. Je kunt ons ook altijd bellen (0654253988) voor meer informatie!

Relevant nieuws