Krijg de oplossing voor jouw elektrificatievraagstuk tijdens het Matchmaking Event Recharge Earth op 8 september

Wil je de restwarmte van jouw industriële proces efficiënt benutten, maar ben je nog op zoek naar de juiste oplossing? Of heb je al een technologische oplossing in gedachten maar ben je nog op zoek naar de juiste leverancier? Wat je vraag ook is over de praktische toepassing van elektrificatie, FLIE helpt graag bij het vinden van de juiste oplossing. Als non-profit organisatie kunnen wij je helpen met betrouwbaar en onafhankelijk advies dat precies past binnen jouw organisatie.

Door als casehouder deel te nemen aan het FLIE Matchmaking event op Recharge Earth op 8 september, krijg je de unieke kans om jouw vraagstuk te presenteren aan verschillende innovatieve technologiebedrijven. Tijdens de bijeenkomst van 15:30 tot 16:30, pitchen zij op maat gemaakte oplossingen om de CO2-uitstoot te verminderen binnen jouw industriële proces. Daar stopt het niet. Als je de juiste partij hebt gevonden, kan het Fieldlab dankzij de aanwezige expertise en faciliteiten ook helpen bij de verdere implementatie. Denk aan een haalbaarheidsonderzoek of een demo-test samen met de leveranciers op onze pilotlocatie.

Meld je aan als casehouder

Wat krijg je als casehouder?

  • Je ontvangt op maat ontworpen oplossingen vanuit diverse technologie experts uit de markt.
  • Je krijgt de kans om een netwerk op te bouwen met potentiële partners.
  • Je krijgt de kans om jouw organisatie te positioneren als koploper op het gebied van Power2heat en elektrificatie.
  • Je krijgt een gratis podium tijdens Recharge Earth, een vooruitstrevende beurs die professionals die betrokken zijn bij de energietransitie aan elkaar verbindt.
  • Je ontvangt publiciteit via de kanalen van Recharge Earth en het Fieldlab Industrial Electrification.
  • FLIE kan bij een goede match het project begeleiden.

Wat verwachten we van jou?

  • Je stelt intern een team samen van experts voor de omschrijving van de case en de uiteindelijke beoordeling en begeleiding van de aangeboden oplossing tijdens het event.
  • Je verzorgt een duidelijke case-omschrijving op minimaal één en maximaal twee A4. Hierin beschrijf je voldoende context, technische parameters en KPI-verwachtingen.
  • Je presenteert deze case tijdens Recharge Earth op 8 september om 15:30 tot 16:30.
  • Je geeft de garantie om ten minste één verdiepend gesprek te houden samen met FLIE en de aanbieders van de gekozen oplossing.
Recharge Earth 1920x1080 1

Over Recharge Earth 2022

Recharge Earth verbindt bedrijven, beleidsmakers, innovators, netbeheerders en energie-experts om kennis te delen, oplossingen te bedenken en de energietransitie te versnellen. Tijdens de eerste editie in september 2021 kwamen meer dan 500 energieprofessionals samen om zich onder andere te verdiepen in beleid, betaalbaarheid en uitvoerbaarheid..

Relevant nieuws