E2C Stakeholder Event 3: Bringing Power-to-X to Life – Connecting Technologies and Sectors

Jeroen van Woerden (Strategisch Adviseur) was kwartiermaker bij het ontstaan ​​van het Fieldlab. Van Woerden gelooft dat er in kleine stapjes snel resultaat geboekt kan worden. Nog niet zo lang geleden sprak niemand erover, maar inmiddels zijn er veel initiatieven op het gebied van elektrificatie van industriële installaties. In het webinar nam hij het publiek mee in hoe deze initiatieven over kunnen gaan tot concrete implementatie in de regio.

Verder ging hij als paneldeelnemer in gesprek met experts uit de markt over de veranderingen die nodig zijn binnen het Power2X veld, om meer organisaties te activeren over te gaan op nieuwe technieken. Bekijk het webinar hieronder terug.

Webinar Ec2 700x441

Over het Fieldlab

Het doel van het Fieldlab Industrial Electrification is het versnellen van de ontwikkeling en implementatie van innovatieve technologieën in de waardeketens van het industriecluster Rotterdam-Moerdijk. Het Fieldlab kan bedrijven in de procesindustrie op weg helpen met industriële elektrificatie door unieke kennis te delen en technische faciliteiten te bieden om innovatieve technologieën marktrijp te maken. Het Fieldlab Industrial Electrification is een initiatief van FME, Deltalinqs, TNO, InnovationQuarter en Port of Rotterdam. Het Fieldlab wordt mogelijk gemaakt door de Europese EFRO-subsidie ​​en de steun van de overheid, de provincie Zuid-Holland en de gemeente Rotterdam.

Relevant nieuws