Uitnodiging FLIE Thema- en Netwerkbijeenkomst ‘Innovatieprogramma Energie & Klimaat’ 17 maart

Het Innovatieprogramma Energie & Klimaat is opgezet om regionaal meer duurzame innovatie te stimuleren en te realiseren. Het programma ondersteunt ondernemers bij het testen van hun innovatie in een voor hen relevante testomgeving, zoals het Fieldlab Industrial Electrifcation (FLIE). In de FLIE Thema- en Netwerkbijeenkomst ‘Innovatieprogramma Energie & Klimaat’ kijken we samen met de deelnemers van het innovatieprogramma terug op projecten die zij dit jaar met FLIE hebben uitgevoerd. Hoe hebben zij dit ervaren? Wat heeft de organisatie hier uitgehaald en wat kunnen we hier gezamenlijk van leren? Op 17 maart vertellen ze je hier alles over!

Ondernemers delen hun resultaten en lessen

Naast de lessen van de ondernemers, geven we een vooruitblik op wat de nieuwe technische mogelijkheden zijn binnen het Fieldlab Industrial Electrification. Hiernaast presenteren de Provincie Zuid-Holland en InnovationQuarter wat de financiële kansen zijn van de nieuwe derde ronde van het Innovatieprogramma Energie & Klimaat. Vanaf 21 maart 2022 kunnen organisaties namelijk weer vouchers aanvragen. We sluiten af met  een netwerklunch, waar veel ruimte is om vragen te stellen over het programma en innovatieve ondernemers te ontmoeten.

De bijeenkomst zal plaatsvinden op 17 maart vanaf 9:30 bij FME in Zoetermeer. Zien we je op 17 maart? Aanmelden kan via deze link.

Het Innovatieprogramma Energie & Klimaat is een initiatief van de Provincie Zuid-Holland, MRDH, TNO en InnovationQuarter. Lees er hier alles over. Het Fieldlab is een initiatief van Deltalinqs, FME, Port of Rotterdam, InnovationQuarter en TNO en heeft als doel om de energietransitie in het Rotterdamse Industrieel havengebied op een praktische manier te ondersteunen. Lees op onze website meer over hoe we dit doen.

Meld je aan!

Het programma

  • 9:30 Inloop, opening introductie
  • 10:00 Vooruitblik op FLIE
  • 10:15 Ondernemers delen lessen en resultaten
  • 10:45 Aankondiging Ronde 3 innovatieprogramma E&K
  • 11:05 Ondernemers delen lessen en resultaten
  • 11:50 Vragen
  • 12:00 Lunch met netwerkgelegenheid

Meer events