European Industry & Energy Summit 2022

De Europese procesindustrie en energiesector zijn mede verantwoordelijk voor het veroorzaken van klimaatverandering. Maar anderzijds kunnen ze ook een grote bijdrage leveren aan het bieden van oplossingen. De European Industry & Energy Summit streeft ernaar om ideeën, technologie, plannen en projecten te stimuleren om deze uitdaging aan te gaan door alle relevante partijen en expertise uit heel Europa samen te brengen.

De top richt zich op uiteenlopende onderwerpen, zoals emissievrije waterstof, chemcycling, energie-efficiëntie, elektrificatie, koolstofafvang, gebruik en opslag (CCUS), biobased ketens en meer. Al deze technologieën kunnen een duurzame toekomst stimuleren.

Vorig jaar keken 900 mensen live en online naar de European Industry & Energy Summit

Wie zal aanwezig zijn?
De European Industry & Energy Summit richt zich op het management van nutsbedrijven, procesindustrie, petrochemie, netbeheerders, voedingsmiddelen en dranken, zware industrie, farmaceutische industrie, energieonderzoek en wetenschap, engineering en NGO’s. Evenals op toeleveranciers van de procesindustrie, detachering, consultancy, aannemers en OEM’s.

  • Wat: Europese industrie- en energietop
  • Wanneer: 29 en 30 november 2022
  • Waar: Brightlands Chemelot Campus, Geleen (Nederland)

Bekijk het programma via deze link.

Relevant nieuws