iTanks Kerstontbijt @ VONK Innovatiecentrum

Met de netwerken die FLIE en iTanks bij elkaar brengen, zetten wij een mooi en inspirerend Kerstontbijt op in VONK Innovatiecentrum in het Timmerhuis! Op deze gloednieuwe plek in hartje Rotterdam hoor je de inspirerende keynote van wethouder Simons (Haven, Economie, Horeca en Bestuur) en zal Peter van Hooft (directeur FLIE) je meenemen in de ins & outs van het Fieldlab Industrial Electrification. Ook zullen er pitches worden gegeven over de laatste innovaties van partners uit het netwerk, zoals RMSC, Maritime Delta en SmartFlow. Tot slot wordt de iTanks Award uitgereikt voor de beste innovatie van het jaar!

We zien je graag tijdens het Kerstontbijt op 15 december!

Deze bijeenkomst wordt mede mogelijk gemaakt door Provincie Zuid-Holland, Gemeente Rotterdam en het programma MKB010>>Next, RMSC, Maritime Delta, Fieldlab Industrial Electrification en Buccaneer.

Meld je aan!

Het programma

  • 07:30 Ontvangst
  • 08:00 Opening door Mark Oosterveer (iTanks), Keynote wethouder Simons van Haven (Economie, Horeca en Bestuur), Presentatie Peter van Hooft (Fieldlab Industrial Electrification), Onstage Discussie, flitspitches innovties uit het netwerk
  • 09:00 Vervolg netwerkontbijt

Meer events