Fieldlab Industrial Electrification ready for next phase

The Fieldlab Industrial Electrification (FLIE) has completed an important phase under the leadership of director Josepha van Kollenburg. Josepha will hand over the baton to Peter van Hooft, FLIE's current Operations Manager, in July 2022.

Fieldlab Binnen2

Sinds de oprichting heeft het Fieldlab Industrial Electrification (FLIE) zich flink doorontwikkeld. Van een kantoor op de Heijplaat bij RDM Rotterdam in februari 2021, naar een kantoor en pilotomgeving in de Botlek bij Plant One Rotterdam begin dit jaar, is FLIE nu in een nieuwe belangrijke transitiefase beland. “Het Fieldlab heeft met de fysieke test locatie midden in het hart van de industrie in het Haven Industrieel Complex Rotterdam alles in huis om een bijdrage te leveren aan de benodigde versnelling in de industriële elektrificatie”, aldus Josepha.

Josepha van Kollenburg heeft zich het afgelopen jaar met volle overgave ingezet om FLIE verder te ontwikkelen en heeft het Fieldlab duidelijker op de kaart gezet als speler in de elektrificatie van de industrie. Vanaf heden gaat zij op zoek naar een nieuwe uitdaging die past bij haar ambities gericht op strategie, duurzaamheid, beleid en communicatie. In de komende periode zal binnen het samenwerkingsverband gezocht worden naar een opvolger. Tot dat moment vervult Peter van Hooft de rol van ad interim directeur.

Wij wensen Josepha veel succes bij de volgende stap in haar loopbaan en bedanken haar voor haar inzet en betrokkenheid.

Relevant news