Over ons

Met het Fieldlab bieden we concrete oplossingen aan ambitieuze bedrijven die de klimaatdoelstellingen willen halen door technologische innovaties te verkennen en in uitvoering te brengen. Dat doen wij onder andere door  als onafhankelijke partner vraag en aanbod te verbinden via onze Technology Database.

Meld je aan voor onze Technology Database

Door deel te nemen aan deze database krijg je niet alleen een podium op onze website, maar treed je toe tot het netwerk van FLIE. Als Fieldlab zijn wij namelijk continue in gesprek met industriële eindgebruikers die hun processen willen verduurzamen. De technologie database gebruiken wij om in deze gesprekken te kijken naar de best mogelijke technologyfit.

  •  Toetreding tot onze Technology Database kost In 2022 eenmalig €500,-,.
  •  Vanaf 2023 zal dit €1.000,- per jaar zijn.

Aanbieding projectpartners FLIE

Voor onze projectpartners hebben wij een speciaal aanbod.
Voor deze bedrijven is deelname aan de Technology Database in 2022 gratis!
Deze speciale aanbieding is te vinden in het aanmeldformulier.

Wat krijg je ervoor?


Kijk op www.flie.nl of neem contact op met officemanager@flie.nl.Direct toetreden tot onze database? Vul dan ons formulier in via deze link.

Over het fieldlab

Het Fieldlab Industrial Electrification is dé plek waar de industrie kennis kan opdoen over de potentie van elektrificatie, nieuwe technologie kan testen en gereed kan maken voor implementatie. Het Fieldlab is een gezamenlijk initiatief van Deltalinqs, Port of Rotterdam, InnovationQuarter, FME en TNO. vormgegeven.  Het Fieldlab is mede mogelijk gemaakt door de Europese EFRO-subsidie en de steun van de overheid, Provincie Zuid-Holland en de Gemeente Rotterdam.

Fieldlab Binnen2